جلسه پیش دفاع رساله علمی «تاثیرپذیری قرآن از آثار پیشینیان»

اطلاعيه پيش دفاع خانم مريم مظفري

جلسه پیش دفاع رساله علمی «تاثیرپذیری قرآن از آثار پیشینیان» با ارائه سرکار خانم مریم مظفری برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه پیش دفاع رساله علمی سطح 4 گرایش تفسیر تطبیقی با موضوع «تاثیرپذیری قرآن از آثار پیشینیان» با ارائه سرکار خانم مریم مظفری برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد اسکندرلو استاد راهنمای این رساله است و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین شفیعی دارابی و حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد نقیب، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارد.

این جلسه دفاعیه، روز دوشنبه 24 آبان، ساعت 7 به صورت حضوری در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.

همچنین امکان پخش این جلسه به صورت مجازی فراهم شده است و علاقه‌مندان می‌توانند به صورت آنلاین از طریق لینک http://online.jz.ac.ir/r۸dmigy۳۰۷gq/ در این جلسه حضور داشته باشند.