پیام مدیر جامعه الزهرا به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی

کتاب

جامعه الزهرا سلام الله علیها مفتخر است همواره مشوق و دوستدار کتاب و کتابخوانی بوده و طلاب این نهاد مقدس ضمن انس با این منبع حکمت و هدایت، سالروز کتاب و کتابدار را شادترین ایام سال می دانند.

بسم الله الرحمن الرحیم

هفته کتاب بهانه ای خجسته برای رهیافت انسان به عالم معنا است و این ارتباط مستمر، راهگشای ورود به عرصه مبارک اندیشه و دانش است.

معرفت از گستره کتاب تا عمق روح انسانی نفوذ می یابد و بازتاب این ارتباط در زندگی انسان تجلی خواهد یافت. کتابخوانی بزرگترین ره آوردِ مقام اندیشه است و کتابدار عزیزترین خزانه دار علم است.

عالمان از همنشینی کتاب، به درجات تفکر رسیده اند و سالکان دانش از انس با این دوست دیرین و یار شیرین به مقامات معرفت ره یافته اند.

اینجانب آرزو دارم، عیار کتاب و کتابخوانی در کشور عزیزمان ارتقائی بیش از پیش یافته و جامعه الزهرائیان هر روز را یوم الکتاب تلقی کنند. والسلام

سیده زهره برقعی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام