به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی؛

برپایی نمایشگاه مجازی کتاب در جامعه الزهرا

نمایشگاه مجازی کتاب

کتابخانه جامعه الزهرا علیهاالسلام همزمان با روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار، نمایشگاه مجازی کتاب راه اندازی کرده است.

به گزارش روابط عمومی، کتابخانه جامعه الزهرا علیهاالسلام همزمان با روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار حدود هزار عنوان از کتاب های دست دوم و قابل استفاده را با قیمت مناسب در اختیار علاقه مندان قرار می دهد.

این نمایشگاه مجازی از تاریخ 24 آبان تا 15 آذرماه دایر است و طلاب و اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام می توانند به صورت حضوری از ساعت 9 تا 12 یا به صورت غیرحضوری کتاب های مورد علاقه خود را خریداری کنند.

همچنین برای رعایت حال همه مخاطبان، امکان خرید غیرحضوری و ارسال کتاب از طریق پست نیز مهیا شده است. علاقه مندان می توانند کتاب های مورد نظر خود را از لیست اعلام شده انتخاب و و با شماره 32112442 تماس گرفته و کتاب مورد نظر خود را رزرو کنند.

لیست کتاب های نمایشگاه مجازی کتاب