ارائه بسته آموزشی «نحوه تولید محتوا در فضای مجازی» به طلاب جامعه الزهرا(س)

سامانه تبلیغ نوین

رئیس اداره تبلیغ نوین و فضای مجازی جامعه الزهرا علیهاالسلام از ارائه بسته آموزشی «نحوه تولید محتوا در فضای مجازی» به طلاب، فارغ التحصیلان و مبلغان ایرانی و غیرایرانی این مؤسسه علمی حوزوی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم ندا حکمت نیا در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: محتواهای آموزشی «نحوه تولید محتوا در فضای مجازی» جهت ارائه به طلاب تهیه و تنظیم شده وآماده بهره‌برداری است.

رئیس اداره تبلیغ نوین و فضای مجازی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: سرفصل‌های این بسته آموزشی شامل استراتژی تولید محتوا، فن بیان و گویندگی و همچنین دوره آموزشی داستان‌نویسی مقدماتی است.

حکمت نیا یادآور شد: به زودی دوره آموزشی «صفر تا صد تولید محتوای آموزشی» در دو قالب صوت و تصویر، به این بسته آموزشی اضافه خواهد شد.

وی تصریح کرد: متقاضیان اشتراک این بسته آموزشی می‌توانند به سامانه تبلیغ نوین و فضای مجازی به آدرس https://novin.jz.ac.ir  قسمت دوره‌ها مراجعه و نسبت به ثبت نام اقدام کنند.