اطلاعیه شماره ۵ ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری جامعه‌الزهرا(س)؛

اطلاعیه مهم «امتحانات پایان نیمسال»

اطلاعیه مهم  درباره امتحانات

اطلاعیه مهم درباره «امتحانات پایان نیمسال» از سوی ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام در ششمین اطلاعیه نیمسال دوم تحصیلی با موضوع «امتحانات پایان نیمسال» اعلام کرد:

«امتحانات پایانی نیمسال دوم سال تحصیلی۱۴۰۰_۱۳۹۹  طبق برنامه اعلام شده در سامانه آموزش برگزار می‌شود و با هدف ایجاد زمینه مشارکت حداکثری طلاب گرامی در امور انتخابات، امتحانات خردادماه (19 تا 31 خرداد) مجددا در نیمه دوم تیرماه تکرار خواهد شد.

طلاب ایرانی و غیرایرانی مقاطع تحصیلی تمهیدیه، سطح دو و سطح سه برای شرکت در امتحانات 19 تا 31 خرداد مخیر بوده و می‌توانند با ارسال درخواست خود به آموزش، در امتحاناتی  که از ۱۶ تیرماه به بعد تکرار می‌شود، شرکت کنند.

در این طرح هر طلبه صرفا یک بار حق شرکت در امتحان را دارد و امتحانات اول تا ۱۴ تیرماه تکرار نمی‌شود.

حداکثر زمان ارسال درخواست شرکت در امتحانات بازه 28-16 تیرماه، پنجم تیر است.

طلاب می‌توانند جهت مشاهده برنامه کامل امتحانات پایانی و کسب اطلاعات بیشتر، به کانال اختصاصی واحدآموزشی خود مراجعه کنند.
ستاد آموزش از راه دور».

تذکرات مربوط به امتحانات آنلاين نيمسال دوم 99 ویژه طلاب