تشکیل گعده‌های ایده پردازی در رویداد طنین

گعده های ایده پردازی

شرکت کنندگان رویداد طنین به 4 گعده ایده پردازی جهت ارائه ایده در قالب رسانه تقسیم شدند.

به گزارش روابط عمومی، نخستین روز رویداد طنین با تشکیل ۴ گعده ایده پردازی و مباحثه برای انتخاب ایده به پایان رسید.

در این برنامه، شرکت کنندگان رویداد طنین به ۴ گعده و دورهمی ایده پردازی با حضور یک مربی راهبر تقسیم شدند که اعضای هر گروه به ارائه دو موضوع در قالب رسانه پرداختند.

هر یک از اعضای گعده ها، شاخصه ها و ملاک های ایده خود را در حضور مربی راهبر و دیگر اعضای گروه ارائه کردند و قابلیت عملیاتی شدن و ارتقای ایده‌ها مورد بررسی قرار گرفت تا در نهایت، یک موضوع به عنوان ایده برای هر یک از گعده‌ها انتخاب شد.

هر یک از گروه‌ها امشب فرصت دارند موضوعات خود را به ایده تبدیل کرده و در دومین روز رویداد طنین، ایده‌های خود را با حضور داوران ارائه کنند.