برگزاری نخستین جلسه مشترک بسیج اساتید و نخبگان جامعه‌الزهرا(س) با بسیج اساتید و نخبگان استان قم

نشست مشترک بسیج اساتید

نخستین جلسه مشترک بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها با بسیج اساتید و نخبگان استان قم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها به‌عنوان خاستگاه علم و معرفت و پرچمدار مکتب انسان‌ساز حضرت صدیقه‌طاهره سلام‌الله‌علیها، نخستین جلسه مشترک با بسیج اساتید و نخبگان استان قم را برگزار می‌کند.

این جلسه به منظور معارفه و هم‌افزایی دو مجموعه در راستای تحقق مطلوب و کارآمد رسالت‌های بسیجیان در پاسداری از انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

در این جلسه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد دیانی سرپرست جامعه‌الزهرا سلا‌الله‌علیها، حجت‌الاسلام‌والمسلمین نبوی مسئول مرکز بسیج اساتید و نخبگان استان قم، خانم حقانی معاون پژوهش و خانم برقعی عضو هیئت امنای جامعه الزهرا علیهاالسلام حضور دارند.

هیئت اندیشه‌ورز، مدیران، دبیران و اعضای کارگروه‌های علمی بسیج اساتید و نخبگان جامعه‌الزهرا از دیگر مهمانان این نشست هستند.

این نشست روز چهارشنبه 29 اردیبهشت ساعت 11 تا 13 در سالن جلسات مدیریت جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.