تمدید مهلت ثبت نام دانشگاه معارف اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد

پذیرش دانشگاه معارف

ثبت نام پذیرش دانشگاه معارف اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد ویژه طلاب حوزه های علمیه تا 16 اسفندماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی، دانشگاه معارف اسلامی وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای نیم ‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲ ـ ۱۴۰۱ از طریق آزمون ورودی اختصاصی از میان برادران و خواهران طلبه در مقطع کارشناسی‌ارشد دانشجو می‌پذیرد.

بر اساس این گزارش، مدرسی معارف قرآن و حدیث، مدرسی مبانی نظری اسلام، مدرسی اخلاق اسلامی، مدرسی انقلاب اسلامی، مدرسی تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی، مشاوره با رویکرد اسلامی، ارتباطات و تبلیغ فرهنگی، مدیریت سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی با رویکرد اسلامی رشته های این دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد است.

علاقه مندان می توانند تا ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ با مراجعه به سامانه پذیرش دانشگاه معارف اسلامی در سایت دانشگاه به نشانی https://.maaref.ac.ir  مراجعه و نسبت به ثبت‌نام اینترنتی اقدام نمایند.