شیوه پشتیبانی از داوطلبان آزمون ورودی جامعه‌الزهرا(س)

آزمون ورودی -پشتیبانی داوطلبان

با توجه به برگزاری آزمون ورودی جامعه الزهرا علیهاالسلام به صورت مجازی، شیوه پشتیبانی از داوطلبان در روز آزمون اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، آزمون ورودی سطوح دو، سه و بازپذیری جامعه الزهرا علیهاالسلام در سال تحصیلی 1401-1400 روز جمعه، 31 فروردین به صورت مجازی و آنلاین برگزار می‌شود.

بر همین اساس، اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام جهت پشتیبانی داوطلبان در صورت مشکلات احتمالی برای داوطلبان اطلاعیه ای صادر کرده است.

در این اطلاعیه آمده است:

به اطلاع داوطلبان محترم آزمون سطوح 2 و 3 و بازپذیری می‌رساند: برای درخواست پشتیبانی نسبت به آزمون ورودی در روز آزمون می توانند به دو شیوه ذیل اقدام نمایند:

الف: تماس با شماره تلفن 02531768 داخلی 1 فقط در روز برگزاری آزمون.

ب: از طریق آیکون چت یا پشتیبانی که در سامانه پذیرش و سامانه آزمون  مانند دو شکل ذیل وجود دارد:

پشتیبانی آزمون ورودی جامعه

پشتیبانی آزمون ورودی

داوطلبان می‌توانند اطلاعات تکمیلی مربوط به آزمون ورودی و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام را در سامانه پذیرش به نشانی https://paziresh.jz.ac.ir مشاهده کنند.