تمدید مهلت ثبت نام در دوره‌های مجازی کوتاه‌مدت معارف اسلامی تا پایان تیرماه

فراخوان دوره های کوتاه مدت معارف اسلامی مجازی

مهلت ثبت نام دوره‌های مجازی معارف اسلامی در تابستان 1399 ویژه بانوان علاقه مند به معارف اسلامی تا پایان تیر تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم فهیمه الیاسی در گفتگو با واحد خبر، از تمدید مهلت ثبت نام در دوره‌های مجازی اداره آموزش‌های کوتاه مدت معارف اسلامی خبر داد و افزود: به دلیل اشکال فنی سایت اداره که از زمان شروع ثبت نام پابرجاست، مهلت ثبت نام در دوره‌ها تا پایان تیر تمدید شد.

سرپرست اداره آموزش‌های کوتاه مدت معارف اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: دفتر فناوری اطلاعات جامعه‌الزهرا علیها‌السلام در حال پیگیری و رفع مشکل است؛ با این وجود، علاقه‌مندان تا زمان رفع مشکل، جهت انجام ثبت نام اولیه و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌ 02532112330 تماس بگیرند.

وی خاطرنشان کرد: این دومین فراخوان ثبت نام در دوره های مجازی اداره آموزش‌های کوتاه مدت معارف اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام است که ویژه تابستان 1399 برنامه‌ریزی شده است.

سرپرست اداره آموزش‌های کوتاه مدت معارف اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: در این فراخوان، 10 دوره کوتاه مدت معارفی و مهارتی شامل «تربیت جنسی کودک با رویکرد اسلامی»، «والدگری مثبت»، «مهارت های زندگی و راه های رسیدن به رضایت درونی»، «احکام مختص بانوان»، «سواد رسانه»، مهدویت»، «آشنایی با صحیفه سجادیه»، «شرح خطبه متقین نهج البلاغه»، «شرح مناجات خمسه عشر امام سجاد علیه‌السلام» و «عقاید نوجوان» ارائه شده که در صورت به حد نصاب رسیدن هر دوره، برگزار خواهد شد.

وی افزود: علاقه‌مندان جهت ثبت نام در این دوره به سایت مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت معارف اسلامی به نشانی http://borhan.jz.ac.ir/paziresh_doreha مراجعه کرده و برای ثبت نام اقدام کنند.

الیاسی ادامه داد: با توجه به استقبال گسترده متقاضیان و به جهت محدودیت ظرفیت، اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند.

سرپرست اداره آموزش‌های کوتاه مدت معارف اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام تاکید کرد: فرآیند ثبت نام متقاضیان زمانی تکمیل می شود که هزینه دوره را پرداخت نموده و کد پیگیری را دریافت کنند.

دریافت تصویر خبر

مشاهده دوره های مجازی کوتاه مدت معارف اسلامی