تقدیر مدیر جامعه‌الزهرا(س) از فعالیت کارکنان صیانت

جلسه مدیر جامعه با کارکنان صیانت

کارکنان اداره کل صیانت با مدیر جامعه الزهرا علیها‌السلام دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود مدنی در دیدار با کارکنان اداره کل صیانت با قدردانی از تلاش‌ها و زحمات آنان، حفاظت و نگهبانی از مجموعه جامعه الزهرا علیها‌السلام را اقدامی مهم توصیف و بیان کرد: در حقیقت شما نگهبانان خانه حضرت زهرا علیها‌السلام هستید.

وی با بیان اینکه نگهبانان پیشانی جامعه هستند و مراجعان ابتدا با آنها روبر می‌شوند، گفت: نگهبان باید در مواجهه با ارباب رجوع، دقت و مهربانی را در کنار هم داشته باشد.

مدیر جامعه‌الزهرا علیها‌السلام با اشاره به مشکلاتی که نگهبانان با آن روبرو هستند، اظهار داشت: بنده به مشکلات واقف هستم، اما همه آنها قابل حل نیست، با این حال تلاشمان را برای رفع حداکثری مشکلات و موانع انجام می‌دهیم.

گفتنی است، در ابتدای این دیدار صمیمی حجت‌الاسلام و‌المسلمین رحمتی، مدیرکل صیانت، گزارشی از فعالیت‌های این بخش و دغدغه‌های کارکنان ارائه و پیرو جلسه داخلی که با نگهبانان برگزار شده بود اهم مشکلات آنان را بیان کرد. در پایان نیز نگهبانان، سایر دغدغه های خود را با مدیر جامعه درمیان گذاشتند.