ثبت نام دومین ترم دوره‌های تابستانی آموزش زبان هدی

دوره های آموزش زبان هدی تابستان 99

دومین ترم دوره‌های تابستانی آموزش زبان‌های خارجی هدی شامل زبان‌های انگلیسی، عربی، اسپانیایی، فرانسه، چینی و کره ای از 19 مرداد آغاز می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، کلاس‌های آموزش زبان در تابستان جاری به صورت مجازی شامل زبان‎های انگلیسی، عربی، اسپانیایی، فرانسه، چینی و کره ای به همت آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی برگزار می‌شود.

این دوره‌ها برای سه مقطع سنی کودکان، نوجوانان و بزرگسالان در نظر گرفته شده است و علاقه‌مندان جهت ثبت نام می‌توانند نام و نام خانوادگی خود را از طریق پیام‌رسان ایتا به شناسه @HODA_Ins ارسال کنند.

زمان ثبت نام در دومین ترم دوره‎های تابستانی تا 16 مرداد است و کلاس‌های این دوره از  روز یکشنبه 19 مرداد آغاز می‌شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید روزهای زوج از ساعت 9 تا 13 با شماره تلفن‌های 32112010 و یا 32935677 تماس بگیرید.