طرح اهدای کتاب، اهدای آگاهی

اهدای کتاب از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به کتابخانه جامعه الزهرا(س)

اهدای کتاب به کتابخانه

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به کتابخانه جامعه الزهرا علیهاالسلام، 139 عنوان کتاب در قالب 276 جلد اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خرداد سال جاری  139 عنوان کتاب در قالب 276 جلد به کتابخانه معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام اهدا کرد.

این کتاب ها در حوزه علوم انسانی و اسلامی با موضوعات تفسیر وعلوم قرآن، فلسفه و کلام اسلامی، فقه و اصول، تاریخ اسلام، علوم سیاسی و روانشناسی هستند .

کتاب هایی چون اطلس اندیشه های سلفی، مأخذشناسی توصیفی امام صادق علیه‌السلام و بررسی کلمات اضداد در مفردات قرآن کریم از جمله کتب اهدا شده مرجع هستند.

همچنین کتاب هایی چون پژوهش های فقهی حجاب، جستارهای اعتقادی فطرت، جریان شناسی فکری امامیه در دوران فترت، خلقت نوری پیامبرصلی الله علیه و آله و اهل البیت علیهم السلام در اندیشه امامیه نخستین، کلیات فقه و مبانی حقوق اسلامی، کلیات فقه و مبانی حقوق اسلامی، رجال کاربردی با تکیه بر سند شناسی و اسلام شناسی از دیگر کتب اهدایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که در سال 98 به چاپ رسیده اند.