بازدید مدیر جامعه الزهرا(س) از اداره کل سنجش و پذیرش

بازدید مدیر جامعه الزهرا از پذیرش6

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و هیئت همراه از بخش‌های مختلف اداره کل سنجش و پذیرش بازدید کردند و در جریان روند مصاحبه با داوطلبان قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی به همراه جمعی از مدیران جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از بخش‌های مختلف اداره کل سنجش و پذیرش این مؤسسه علمی حوزوی بازدید کردند و در جریان روند مصاحبه‌های پذیرش داوطلبان سال تحصیلی 1403-1402 قرار گرفتند.

در این بازدید، سرکار خانم اشرف السادات ارمکان، مدیر کل سنجش و پذیرش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به معرفی بخش‌های مختلف پرداخت و هر یک از مسئولان و کارشناسان هر بخش درباره فعالیت‌های خود توضیحاتی ارائه دادند.

در ادامه، نشستی با حضور سرکار خانم برقعی و جمعی از معاونان، مدیران ارشد و مسئولان اداره کل سنجش و پذیرش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد و مسائل و مشکلات این اداره کل از جمله سامانه پذیرش، کمبود نیرو، مشکلات مالی و سخت افزاری و غیره مورد بررسی قرار گرفت.