اسکان طلاب جامعه الزهرا در مشهد مقدس در ایام شهادت امام رضا(ع) فراهم شد

photo13293915149

به همت کانون طلاب استان خراسان رضوی امکان اسکان طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در ایام شهادت امام رضا علیه السلام در مشهد فراهم شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم شریفی در گفتگو با واحد خبر، ضمن عرض تسلیت ایام رحلت حضرت رسول و شهادت امام حسن و امام رضا علیه السلام، عنوان کرد: به همت کانون طلاب استان خراسان رضوی اسکان زائران این موسسه علمی در مشهد هماهنگ شده است .

وی گفت: با همکاری ستاد اسکان زائرین پیاده خراسان رضوی، اسکانی به طلاب جامعه الزهرا سلام الله علیها اختصاص داده شده است. در این اسکان بیش از 300 نفر از طلاب جامعه الزهرا سلام الله علیها از سراسر کشور حضور خواهند داشت.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی در پایان گفت: برنامه های مختلف فرهنگی، تبلیغی و معنوی جهت استقبال و استقرار زائران و طلاب و نیز پذیرایی از آنها در مدت اسکان درنظر گرفته شده است.