در آستانه گرامیداشت هفته معلم؛

مسابقه کتابخوانی «نقش تربیتی اساتید» ویژه اساتید برگزار می‌شود

مسابقه کتابخوانی اساتید

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از برگزاری مسابقه کتابخوانی«نقش تربیتی اساتید» ویژه اساتید این مؤسسه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم طیبه سادات طباطبایی روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، ضمن عرض تبریک به مناسبت میلاد باسعادت حضرت ولیّ عصر (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه) و آغاز هفته معلم عنوان کرد: در آستانه گرامیداشت و بزرگداشت هفته معلم، مسابقه کتابخوانی ویژه اساتید جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از سوی اداره کل امور تربیتی و اداره امور اساتید این مؤسسه برگزار می شود.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشت: این مسابقه برگرفته از کتاب «نقش تربیتی اساتید» تألیف حجت‌الاسلام‌والمسلمین هادی حسین خانی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین کاظم علی محمدی است که برای مسابقه در نظر گرفته شده است.

طباطبایی، مهلت ارسال پاسخنامه را تا 15 اردیبهشت ماه اعلام کرد و گفت: اساتید جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) جهت دریافت برگه سؤالات و تحویل پاسخنامه می توانند به اداره امور اساتید و اداره امور تربیتی مراجعه کنند.