از سوی مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی؛

نفرات برگزیده مسابقات «جاذبه لبخند» و «نسیم عسکری» اعلام شدند

62ec5a5f-da09-4969-afc2-66e035828095

6 نفر از طلاب مراکز تخصصی به عنوان نفرات برگزیده مسابقات «جاذبه لبخند» و «نسیم عسکری» معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی پس از بررسی آثار و پاسخ‌های دریافتی مسابقات «جاذبه لبخند» و «نسیم عسکری»، نفرات برگزیده این مسابقات را اعلام کرد.

سرکار خانم بنت‌الهدی جوادی از مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی، سرکار خانم مریم سادات موسوی از مرکز آموزش مجازی، سرکار خانم شهناز اکبر از مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی، سرکار خانم معصومه بخشی‌نیا طلبه مرکز تخصصی حکمت اسلامی، سرکار خانم نوفیتا تری آندری طلبه مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی و سرکار خانم منصوره سادات حسینی طباطبایی از مرکز تخصصی ادبیات عرب، تاریخ، تبلیغ و مطالعات زنان به عنوان نفرات برگزیده مسابقات معرفی شدند.

مسابقه «جاذبه لبخند» اولین مسابقه از سلسله‌مسابقات حسن خلق بود که با نظر داوران، سه طلبه از مجموع ۳۷ اثر دریافتی قابل تقدیر اعلام شدند.

در مسابقه «نسیم عسکری» نیز سه نفر از ۲۰ پاسخ صحیح دریافتی به قید قرعه انتخاب شدند.

برگزیدگان جهت دریافت هدایا می‌توانند همه روزه از ساعت ۱۲-۸ به آموزش مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی واقع در طبقه سوم شهید قدوسی(ره) مراجعه کنند.