برگزاری اولین جلسه درس اخلاق طلاب حضوری و غیرحضوری جامعه‌الزهرا(س) در نیمسال اول تحصیلی

درس اخلاق

اولین جلسه درس اخلاق طلاب حضوری و غیر حضوری جامعه‌الزهرا(س) با سخنرانی آیت الله توکل به صورت حضوری در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، اولین جلسه درس اخلاق طلاب حضوری و غیرحضوری جامعه الزهرا سلام الله علیها در سال تحصیلی جدید  از سوی اداره کل امور  تربیتی برگزار می‌شود.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام الله علیها یادآوری کرد: درس اخلاق طلاب حضوری و غیرحضوری تمامی مقاطع تحصیلی، این هفته توسط آیت الله سیدرحیم توکل استاد اخلاق حوزه  و با موضوع  «هویت طلبگی» برگزار خواهد شد.

حسینی یادآور شد: جلسه درس اخلاق ویژه طلاب حضوری و غیرحضوری هر هفته روزهای یکشنبه ساعت ۱۱ تا ۱۲ به‌صورت  حضوری  در تالار بیداری اسلامی خواهد بود و طلاب محترم غیر حضوری و مجازی می‌توانند از طریق لینک https://heyatonline.ir/tarbiat.jameatozahra در این درس شرکت کنند.