فراخوان مشارکت در برگزاری کرسی‌های علمی ترویجی جامعه‌الزهرا(س)

photo_2022-10-16_10-30-58

آثار پژوهشی پژوهشگران با کلان موضوعات «تفسیر»، «کلام»، «زن و خانواده»، «فقه»، «فلسفه»، «تعلیم و تربیت»، «تاریخ» و «تبلیغ با گرایش حج» جهت برگزاری کرسی‌های علمی-ترویجی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها دریافت می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، اداره پژوهش مرکز مجازی و غیر حضوری جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در نظر دارد آثار پژوهشی با رویکرد تحلیلی را جهت برگزاری کرسی علمی ترویجی دریافت نماید.

کرسی‌های علمی-ترویجی به صورت حضوری و مجازی با کلان موضوعات «تفسیر»، «کلام»، «زن و خانواده»، «فقه»، «فلسفه»، «تعلیم و تربیت»، «تاریخ» و «تبلیغ با گرایش حج» برگزار می‌شود.

اساتید فرهیخته و پژوهشگران گرامی در صورت تمایل، مقالات خود را به همراه رزومه علمی، جهت انجام فرایند ثبت درخواست و برنامه‌ریزی برگزاری کرسی علمی-ترویجی، به شناسه کاربری اداره پژوهش مرکز مجازی و غیرحضوری جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به نشانی @pajoheshmgh ارسال کنند.

کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری به نشانی https://eitaa.com/pzh_mgh در پیام رسان ایتا فعال است.