برگزاری اولین مجمع  عمومی کمیته نمایندگان  جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

اولین مجمع عمومی__

اولین مجمع عمومی نمایندگان به منظور فرهنگ سازی و هدایت امور نمایندگی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم فاطمه ضرابی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: اولین مجمع عمومی نمایندگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها روز سه شنبه اول آبان 1403 در سالن جلسات مدیریت برگزار می‌شود.

رئیس کمیته راهبری نمایندگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بیان داشت: این کمیته در راستای اجرای سند راهبری جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با هدف ارتقای تعامل و همکاری با سایر دستگاه‌ها و نهادها، ارائه ظرفیت‌های مجموعه و نیز به منظور ساماندهی و رفع موانع و مشکلات نمایندگان فراسازمانی و برون سازمانی با ابلاغ مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها راه اندازی شده است.

ضرابی تصریح کرد: تشکیل مجمع عمومی نمایندگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به منظور فرهنگ‌سازی و هدایت امور نمایندگی در دستور کار قرار گرفته است.