با حضور مبلغان و طلاب جامعه‌الزهرا(س)؛

همایش «بانوی انقلابی، رویش‌ها و ارزش‌ها» برگزار می‌شود

همایش بانوی انقلابی

همایش بانوی انقلابی، رویش‌ها و ارزش‌ها با حضور مبلغان ویژه ایام فاطمیه و طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، همایش «بانوی انقلابی، رویش‌ها و ارزش‌ها» از سوی اداره امور مبلغان معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این همایش، مبلغان اعزامی ویژه ایام فاطمیه حضور دارند، همچنین حضور دیگر طلاب در این همایش آزاد است.

این همایش روز پنجشنبه 27 دی ساعت 8 تا 12 در سالن جلسات طبقه زیرزمین ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.

خانم دکتر زهرا موحدی نیا، پزشک عمومی و کارشناس دفتر زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یکی از سخنرانان این همایش است که به تبیین موضوع «بانوان و ره آوردهای جمعیتی» می‌پردازد.

خانم ناهید مظفری مبلغ جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از دیگر سخنرانان مراسم است که «پیشینه ارزشی زن مسلمان» را تبیین می‌کند.

گفتنی است؛ ایام فاطمیه از هفته آینده آغاز می‌شود و مبلغان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام جهت تبلیغ در این ایام به مناطق مختلف کشور اعزام می‌شوند.