سیزدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی برگزار می‌شود

2

به گزارش روابط عمومی، سیزدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی در سه بخش فردی، گروهی و خانوادگی با در نظر گرفتن بخش ویژه حضرت محمد (ص) برگزار می‌شود.

منابع سیزدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی حاوی ۵ عنوان کتاب با موضوع امام رضا علیه‌السلام و ۴ عنوان کتاب با محوریت پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم است.

منابع سیزدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی شامل ۹ کتاب «۱۰ قصه از حضرت محمد صلی‌الله‌علیه‌وآله‌‌وسلّم»، «بچه‌ها سلام»، «به امین بگو دوستش دارم»، «به شرط آفتاب»، «پاسخ‌های امام رضا علیه السلام به چهل پرسش قرآنی»، «چهره‌ی تو قبله‌ی هر شاعر است»، «سفر به قلعه خورشید»، «لالا لالا کبوتر بال داره» و «لشکر کلمات»، هستند.

مهلت شرکت در این مسابقه تا 30 آذر 1403 است و علاقه مندان می توانند از طریق نشانی اینترنتی https://ketabkhooon.ir/ در این مسابقه شرکت کنند.

مشاهده فراخوان سیزدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی