برگزاری حلقه معرفتی مهدوی با حضور اعضای انجمن مهدویت

مزار شهدای گمنام

کارشناس مسئول انجمن‌ها و تشکل‌های جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از برگزاری حلقه‌های مهدی با حضور اعضای انجمن مهدویت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم منصوره موحدی در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به برگزاری برنامه‌های فرهنگی در انجمن مهدویت، عنوان کرد: انجمن مهدویت با انجام فعالیت‌های مختلف از جمله برگزاری حلقه های معرفتی مهدوی با حضور بانوان طلبه آغاز به کار کرده است.

کارشناس مسئول انجمن‌ها و تشکل‌های معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: این انجمن با هدف فعالیت در جهت زمینه‌سازی ظهور امام زمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف فعال شده است.

موحدی ادامه داد: حلقه‌های معرفتی مهدوی هر هفته روزهای شنبه ساعت 10 در جوار مزار شهدای گمنام جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: علاقه‌مندان جهت ثبت نام در این انجمن می‌توانند به اداره کل امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها مراجعه کنند و یا با شماره تلفن های 2593 و2434 تماس بگیرند.