اعلام برگزیدگان هفتمین طرح مطالعاتی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا(س)

دوره مطالعاتی تربیتی

اسامی برندگان هفتمین طرح مطالعاتی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم بنت الهدی افشاری نژاد در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: هفتمین طرح مطالعاتی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در ماه خرداد و تیر 1403 ویژه طلاب و کارمندان برگزار شد.

مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: کتاب «راهکارهای تقویت انگیزه و نشاط» ویژه طلاب، کتاب «نقش مادر در عفت دختران» ویژه کارمندان بانو و کتاب «نقش پدر در تربیت دینی فرزندان» ویژه کارمندان آقا به عنوان هفتمین فراخوان مسابقه طرح مطالعاتی اداره کل امور تربیتی اعلام شد.

افشاری نژاد بیان داشت: در بخش طلاب، سرکار خانم معصومه ادیبی، طلبه سطح 3، در بخش کارکنان بانو، سرکار خانم معصومه محمدی کارشناس توانمند سازی تبلیغی و در بخش کارمندان آقا، جناب آقای مجتبی حجازی فرد، مسئول دفتر فرهنگی تبلیغی به عنوان برگزیدگان این شماره معرفی شدند.

وی خاطرنشان کرد: برگزیدگان برای دریافت جایزه به اداره کل امور تربیتی واقع در معاونت آموزش و تربیت (جنب درخت نخل)، مراجعه کنند.