اعلام نتایج مسابقات کتابخوانی «گام سعادت ۱» و «حسنا ۱»

dv

اسامی برگزیدگان مسابقات کتابخوانی «گام سعادت ۱» و «حسنا ۱» اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، همزمان با سالروز ولادت حضرت زینب علیهاالسلام عقیله بنی هاشم، نتایج مسابقات کتابخوانی «گام سعادت ۱» و «حسنا ۱» از سوی مرکز تخصصی «ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ، مطالعات اسلامی زنان» اعلام شد.

اولین مسابقه کتابخوانی «گام سعادت» از سلسله‌مسابقات کتابخوانی با رویکرد سیره معصومین علیهم‌السلام با محوریت کتاب «سیره معیشتی معصومان علیهم‌السلام» تألیف یدالله مقدسی برگزار شد که نویسنده در این کتاب سیره معیشتی اهل بیت علیهم السلام را از حیث درآمد و مصرف بررسی کرده و به تبیین اصول راهبردی و راهکار ایشان در این زمینه پرداخته است.

نخستین مسابقه کتابخوانی «حسنا» نیز از سلسله‌مسابقات کتابخوانی با رویکرد مسائل زنان با محوریت کتاب « الگوی سوم، الگوی رفتاری زن در خانواده و جامعه» تألیف فرج الله هدایت ‌نیا برگزار شد که نویسنده در این کتاب به موضوع سبک زندگی اسلامی و الگوی رفتاری زن در میان خانواده و اجتماع پرداخته است. نام کتاب از پیام مقام معظم رهبری به کنگره ملی هفت هزار زن شهید کشور گرفته شده است.

این دو مسابقه در تابستان و پاییز ۹۸ برای طلاب مقاطع سطح سه و چهار جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد و 17 نفر از طلاب به عنوان برگزیدگان دو مسابقه معرفی شدند.

در مسابقه کتابخوانی «گام سعادت» خانم‌ها فاطمه جمالی (رشته مدرسی ادبیات عربی)، مریم رضایی (رشته مدرسی ادبیات عربی)، سکینه شکاری (رشته مدرسی ادبیات عربی) و خدیجه بختیاری (رشته تربيت ديني كودك و نوجوان) رتبه اول را کسب کردند.

خانم ها ‌سمانه انیسی (رشته سطح چهار تاریخ و سیره اهل بیت علیهم السلام) و افتخار سادات غیاثی (رشته تاریخ اسلام (مجازی)) حائز رتبه دوم شدند.

در مسابقه کتابخوانی «حسنا»، خانم‌ها عاطفه صدرایی (رشته مطالعات اسلامی زنان) ، کبری مهدوی (رشته تاریخ اهل بیت علیهم‌السلام (مرکز بین الملل)) و سکینه شکاری (رشته مدرسی ادبیات عربی) به عنوان رتبه اول معرفی شدند.

خانم ها راضیه صالحی فر (رشته مطالعات اسلامی زنان)، مریم رضائی (رشته مدرسی ادبیات عربی)، فاطمه جمالی (رشته مدرسی ادبیات عربی)، رقیه خادمی (رشته تعلیم و تربیت اسلامی)، راضیه قرهی (رشته تعلیم و تربیت اسلامی)، فاطمه شیربند (رشته تفسیر و علوم قرآن)، فاطمه روستا آزاد (رشته فقه و اصول) و فاطمه گودرزی (رشته تفسیر و علوم قرآن) رتبه دوم را کسب کردند.

برگزیدگان می‌توانند جهت دریافت هدیه خود به دفتر آموزش مرکز تخصصی «ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ، مطالعات اسلامی زنان» مراجعه کنند.