دوره ملی آموزش مهارت های امر به معروف و نهی از منکر برگزار می شود

دوره امر به معروف و نهی از منکر

ستاد امر به معروف و نهی از منکر دوره ملی آموزش مهارت های این فریضه الهی را به صورت برخط برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی، ستاد امر به معروف و نهی از منکر در اطلاعیه ای از برگزاری دو دوره «آموزش مهارت های امر به معروف و نهی از منکر» ویژه ضابطان قضایی و «آموزش پایه امر به معروف و نهی از منکر» با محوریت آثار استاد شهید مطهری خبر داد.

آشنایی با مهرت های جامعه شناختی و روان شناختی در امر به معروف و نهی از منکر، مخاطب شناسی، فن بیانو مهارت های ارتباط موفق، آشنایی با مباحث حقوقی مرتبط با ضابطان امر به معروف و نهی از منکر، صدور گواهی آموزشی ضابطان برای قبول شدگان دوره، گواهی دوره به عنوان آموزش ضمن خدمت در ادارات و سازمان ها و امکان پذیرش و بکارگیری پذیرفته شدگان به عنوان مربی از مزایای دوره «آموزش مهارت های امر به معروف و نهی از منکر» است

همچنین در این اطلاعیه اعطای مجوز برای راه اندازی تشکل های مردمی ستاد امر به معروف و نهی از منکر، اعطای گواهی تدریس برای برگزیدگان بعد از مصاحبه و گواهی دوره به عنوان آموزش ضمن خدمت در ادارات و سازمان ها از مزایای دوره «آموزش پایه امر به معروف و نهی از منکر» با ارائه استاد دکتر سیدمحمدصالح هاشمی گلپایگانی عنوان شده است.

گفتنی است؛ آغاز این دو دوره از 16 خرداد خواهد بود از این رو علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام به نشانی اینترنتی www.setad-abm.ir  مراجعه کنند.

دوره های امر به معروف و نهی از منکر