برگزاری دوره تخصصی تربیت مربی مهد کودک

تربیت مربی مهد

مهد شکوفه های بهار وابسته به جامعه الزهرا علیهاالسلام دوره تخصصی تربیت مربی مهد کودک را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم فاطمه ازناوی مدیر مهد شکوفه های بهار در گفتگو با واحد خبر با اشاره به برگزاری دوره تخصصی تربیت مربی مهدکودک از سوی این مهد برای عمومی طلاب اظهار داشت: بهره مندی از اساتید مجرب، برگزاری دوره به صورت حضوری و غیرحضوری، اعطای گواهی نامه پایان دوره و جذب افراد برتر به عنوان مربی مهد کودک از مزایای این دوره است.

وی زمان ثبت نام برای شرکت در این دوره را 3 تا 14 خرداد ماه از طریق مراجعه به نشانی اینترنتی http://builder.jz.ac.ir/home/tarbiatmorabi اعلام کرد و بیان داشت: این دوره آموزشی در تیرماه برگزار می شود و هزینه شرکت در آن 500 هزارتومان است که با تخفیف 50درصدی برای طلاب 250 هزارتومان محاسبه خواهد شد.

ازناوی در پایان روان شناسی کاربردی کودک، آشنایی با اختلالات دوران کودکی، آشنایی با مهارت های مربی گری و آشنایی با آموزش مهارت های زندگی به کودکان را از سرفصل های این دوره عنوان کرد.