بازدید مدیر و معاونان جامعه الزهرا از نمایشگاه طرح امین

بازدید از نمایشگاه طرح امین

در بازدید مدیر جامعه الزهراعلیهاالسلام از نمایشگاه طرح امین راه های تعامل بیشتر این موسسه علمی با طرح امین بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی، مدیر، معاونان و برخی از مسئولان جامعه الزهرا علیهاالسلام با حضور در مدرسه علمیه دارالشفا از نمایشگاه طرح امین معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه بازدید کردند.

در این بازدید حجت الاسلام والمسلمین رجبی گزارشی از ساختار تشکیلاتی مدارس امین قم ارائه کرد و فرایند جذب مبلغ برای این مدارس را تشریح کرد.

وی از پذیرش 1405 مبلغ برادر و 611 مبلغ خواهر برای فعالیت تبلیغی در مدارس امین خبر داد و گفت: فعالیت این مبلغان در مدارس از دانش آموزان، مسئولان مدارس و خانواده ها بازخوردگیری می شود که گزارش ها نشان از موفقیت بالای 80 درصد این طرح در مدارس می دهد.

در ادامه راه های تعامل بیشتر جامعه الزهرا علیهااالسلام با طرح امین و حضور فعال طلاب خواهر در تبلیغ داش آموزی بررسی شد.