مسابقه بایسته های زنان منتظر برگزار می شود

بایسته های زنان منتظر

مسابقه بایسته های زنان منتظر ویژه شرکت کنندگان در جشن بزرگ عطر نرگس برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، جشن بزرگ و شاد عطر نرگس امروز ۱۴ اسفندماه با حضور اقشار مختلف بانوان استان قم در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

اجرای برنامه های شاد و جذاب، عرضه محصولات عفاف و حجاب با قیمت استثنایی، برپایی غرفه پاسخ به شبهات مهدویت، عرضه کتب راهبردی مهدویت با تخفیف ویژه، برپایی نمایشگاه مهدوی، مولودی خوانی، اجرای سرود و دکلمه، اجرای مسابقه کتابخوانی بایسته های زنان منتظر و اهدای جایزه از بخش های این برنامه است.

علاقه مندان برای شرکت در مسابقه کتابخوانی بایسته های زنان منتظر می توانند فایل pdf این کتاب را از اینجا دریافت کنند.

گفتنی است، سوالات مسابقه در زمان برگزاری جشن برای حاضران در مراسم ارائه می شود و شرکت کنندگان باید تا جمعه شب پاسخ مسابقه را به ادمین کانال معاونت فرهنگی به نشانی https://eitaa.com/jz_mft ارسال کنند.

جشن بزرگ عطر نرگس روز یکشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷:۳۰ در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، تالار بیداری اسلامی برگزار می شود.