از سوی اداره تبلیغ در رسانه ها و فضای مجازی اعلام شد؛

فراخوان تشکیل پرونده فعالان هنری، رسانه ای و فضای مجازی جامعه الزهرا

فراخوان فعالان هنری رسانه ای

اداره تبلیغ در رسانه ها و فضای مجازی برای سومین بار از فعالان هنری، رسانه ای و فضای مجازی جامعه الزهرا علیهاالسلام برای ثبت نام و تشکیل پرونده دعوت بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی، اداره تبلیغ در رسانه ها و فضای مجازی در اطلاعیه ای اعلام کرد؛ طلاب مشغول به تحصیل سطح ٢ و بالاتر، مبلغان، دانش آموختگان، اساتید که تمایل به فعالیت هوشمندانه و هدفمند در فضای مجازی و رسانه را دارند، می توانند با توجه به مهارت ها و تخصص های خود درخواستشان را جهت تشکیل پرونده و همکاری شبکه ای به این اداره اعلام کنند.
در اطلاعیه آمده است: شرکت کنندگان پس از قبولی در مصاحبه به شرط سکونت در استان قم می توانند در محورهای رصد و پایش فضای مجازی، تحلیلگری (سیاسی، اجتماعی و...)، انتشار و بازنشر (ادمین شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها)، تولید محتوای محیط های اینترنتی، شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها، متن کوتاه، برنامه نویسی ( PHp, HTML Css, جاوا، اندروید،...)، گرافیک (عکس نوشته، اینفوگراف، پوستر و کاراکتر)، ویدئو (کلیپ، فتوکلیپ، موشن گراف، انیمیشن)، صوت(پادکست)، تدوین (فیلم و صدا)، تهیه و تولید (کارگردانی)، نقاشی(دیجیتال پوینت)، کاریکاتور، گویندگی (نرشین و دوبله)، نقد رسانه (سینما، تلویزیون و بازی های رایانه)، ارزیابی و بررسی (متن اینترنتی، محصولات چندرسانه ای)، مترجمی، آواتارهای پاسخگو (کودک و نوجوان، خانواده و ...)، مدیریت رسانه و فضای مجازی، نویسندگی (سناریو، فیلمنامه و نمایشنامه) و بازخوردگیری فعالیت داشته باشند.
طلاب، مبلغان، کنشگران، اساتید و دانش آموختگان (ایرانی و غیرایرانی) ساکن استان قم می توانند با مراجعه به سامانه تبلیغ نوین و فضای مجازی به نشانی http://novin.jz.ac.ir ضمن عضویت در سامانه تبلیغ نوین در فراخوان جذب ثبت نام کرده و در صورت بروز هرگونه مشکلی در ثبت نام با شماره داخلی 32112093 تماس حاصل نمایند.