پیام تبریک سرپرست جامعه‌الزهرا(س) به رئیس جدید مرکز خدمات حوزه‌های علمیه

میرمحمدی مرکز خدمات

سرپرست جامعه الزهرا علیهاالسلام، انتصاب حجت‌الاسلام‌والمسلمین میرمحمدی را به ریاست مرکز خدمات حوزه‌های علمیه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی، متن این پیام تبریک بدین شرح است:

برادر بزرگوار حجت الاسلام والمسلمین آقای سید جمال الدین میرمحمدی (زیدعزّه)

سلام علیکم؛

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، انتصاب شایسته جنابعالی را به «ریاست مرکز خدمات حوزه‌های علمیه» که مزین به تأیید و موافقت رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله‌العالی است، تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

امید است در ظلّ توجهات حضرت ولیّ‌عصر عجّل‌اللّه‌تعالی‌فرجه‌الشریف شاهد استمرار و ارتقای گام‌های اساسی و استوار در خدمت به همه نهادهای حوزوی، طلاب و روحانیون برادر و خواهر و خانواده های معززآنان باشیم.

ضمن قدردانی از زحمات جهادی و خالصانه حجت‌الاسلام والمسلمین آقای ربانی در مدت تصدی این مجموعه  ، از خداوند سبحان برای حضرتعالی و اعضای  محترم هیأت مدیره آن مرکز، سلامتی و توفیقات روزافزون در خدمت به اسلام، نظام جمهوری اسلامی و حوزه‌های علمیه مسئلت می کنم .

احمد دیانی

سرپرست جامعه الزهرا علیهاالسلام