برگزاری اولین همایش بین‌المللی و پنجمین همایش ملی «تبیین اندیشه‌های دفاعی امام خامنه‌ای»

اندیشه دفاعی امام خامنه ای

اولین همایش بین‌المللی و پنجمین همایش ملی تبیین اندیشه‌های دفاعی امام خامنه‌ای روز دوشنبه 8 اسفند در تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، اولین همایش بین‌المللی و پنجمین همایش ملی تبیین اندیشه‌های دفاعی امام خامنه‌ای روز دوشنبه 8 اسفند در سالن همایش‌های امام علی علیه‌السلام واقع در شهرک امام خمینی (ره) تهران برگزار خواهد شد.

بیش از صد دانشگاه و حوزه های علمیه با دبیرخانه این همایش همکاری داشتند و تا کنون بیش از 5 هزار و 400 مقاله در این زمینه تدوین و تألیف شده است، همچنین 90 مقاله از سوی دانشجویان بین الملل به دبیرخانه همایش ارسال شده است.

همایش استانی «تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه ای مدظله العالی» روز پنجشنبه ۲۰ بهمن 1401 از سوی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با همکاری دبیرخانه همایش تبیین اندیشه‌های دفاعی امام خامنه ای مدظله العالی در سالن اجتماعات ساختمان شهید بهشتی(ره) جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این مراسم، نویسندگان ۱۱ مقاله راه یافته به مرحله کشوری همایش بین المللی «تبیین اندیشه های دفاعی امام خامنه ای مدظله العالی» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین فتاحی، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم زاده، حجت‌الاسلام والمسلمین بحرینی و سرکار خانم برقعی مورد تجلیل قرار گرفتند.

گفتنی است؛ وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برای رسیدن به الگوی مورد نظر، در سال ۱۳۹۰ اقدام به تشکیل دبیرخانه دائمی تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای مدظله العالی با اهداف، شناسایی و تبیین، تدوین الگوی دفاعی، گفتمان سازی، فرهنگ سازی و عملیاتی نمودن اندیشه و رویکردهای دفاعی امام خامنه‌ای مدظله العالی کرده است.