از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود:

کرسی آزاد اندیشی 16

کرسی آزاداندیشی «ضرورت‌ها و بایسته‌های حوزویان در فضای مجازی برای تربیت جوانان و نوجوانان» با ارائه خانم ذبیحی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، شانزدهمین کرسی آزاد اندیشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «ضرورت ها و بایسته های حوزویان در فضای مجازی برای تربیت جوانان و نوجوانان» از سوی معاونت پژوهش این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

خانم هاجر ذبیحی به عنوان ارائه دهنده این موضوع و حجت‌الاسلام والمسلمین ولی اله هاشم پور به عنوان ناقد این جلسه است، همچنین خانم سیده زهرا حسینی دبیری این نشست را به عهده دارد.

این کرسی روز دوشنبه 10 آبان ساعت 8 تا 10 به صورت آنلاین از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy برگزار می شود.