برگزاری چهارمین جشنواره قرآن و عترت مرکز خدمات حوزه‌های علمیه ویژه طلاب جامعه‌الزهرا(س)

جشنواره قرآنی مرکز خدمات 16

چهارمین جشنواره قرآن و عترت مرکز خدمات حوزه‌های علمیه با حضور 330 نفر از طلاب جامعه‌الزهرا(س) و فرزندان ایشان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت مرکز خدمات حوزه‌های علمیه امروز (پنجشنبه 23 دی) ویژه طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و فرزندان ایشان برگزار شد.

سرکار خانم سیده زهرا حسینی در این باره، گفت: این مسابقات به صورت بخش شفاهی شامل رشته‌های حفظ و ترتیل قرآن کریم، بخش کتبی شامل تفسیر قرآن کریم، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه، بخش هنری شامل نقاشی برنامه ریزی شده است.

مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: در این جشنواره، 330 نفر از طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و فرزندان ایشان در رده های سنی بالا و پایین 15 سال شرکت کردند.

حسینی ادامه داد: مسابقات شفاهی ویژه طلاب قم و فرزندان دختر ایشان به صورت حضوری در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در حال برگزاری است و شرکت کنندگان شهرستانی نیز به صورت آنلاین در آزمون شرکت می‌کنند.

وی یادآور شد: در بخش کتبی، آزمون روز پنجشنبه 24 دی به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خاطرنشان کرد: طلاب محترم می‌توانند اخبار جشنواره را از لینک کانال اطلاع رسانی چهارمین جشنواره بین‌المللی قرآن و عترت علیهم‌السلام مرکز خدمات حوزه‌های علمیه به آدرس https://eitaa.com/csis_quran  پیگیری کنند.

گفتنی است؛ این جشنواره از سوی دبیرخانه قرآن و عترت معاونت معیشت و فرهنگی مرکز خدمات حوزه های علمیه و سازمان دارالقرآن کریم و با همکاری اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.