برگزاری نمایشگاه دستاوردهای علمی و هنری طلاب مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی

نمایشگاه مرکز تخصصی اخلاق و تربیت

نمایشگاه دستاوردهای علمی-پژوهشی و هنری طلاب ایرانی و بین الملل مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برپا شد.

به گزارش روابط عمومی، نمایشگاه دستاوردهای علمی-پژوهشی و هنری طلاب ایرانی و بین الملل مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی با همکاری اداره فرهنگی مراکز تخصصی در سالن همکف ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار شد.

این نمایشگاه با هدف تربیتی و شناسایی استعدادها، توانایی‌ها و ظرفیت‌های بانوان طلبه در کنار تحصیل علوم دینی به مدت دو روز برپا شد.

سرکار خانم ضرابی، مشاور عالی مدیر و سرکار خانم نجم مشاور طرح و برنامه مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از این نمایشگاه بازدید کردند که گزارش اجمالی از اهداف و برگزاری نمایشگاه توسط خانم ملکان، کارشناس تربیتی مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی ارائه شد.

کارشناس تربیتی مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی با اشاره به اینکه این نمایشگاه از استقبال خوبی برخوردار بود و غرفه‌داران و مراجعه کنندگان، درخواست مجدد برگزاری نمایشگاه را داشتند، اظهار امیدواری کرد این تولیدات و محصولات از سوی مسئولان ذیربط مورد حمایت قرار گیرد.