مراسم بزرگداشت روز ملّی استکبارستیزی در جامعه الزهرا برگزار شد

مراسم 13 آبان (3)

مراسم بزرگداشت روز ملی اسکتبار ستیزی در جوار مزار شهدای گمنام جامعه الزهرا علیهاالسلام با حضور کارکنان مجموعه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، مراسم بزرگداشت روز ملی اسکتبار ستیزی، سیزدهم آبان ماه در جوار مزار شهدای گمنام با حضور کارکنان مجموعه جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

در این مراسم پس از قرائت قرآن کریم، حجت الاسلام و الملسمین لونی به ایراد سخنرانی پرداخت. اشاره به اهمیت استکبارستیزی، بازخوانی وقایع 13 آبان، لزوم بصیرت افزایی ملت ایران و توجه بیش از پیش به سخنان و رهنمودهای مقام معظم رهبری و نیز روشنگری در زمینه انحرافات فکری که در مسائل مختلف ارتباط با غرب و آمریکا در سالهای اخیر پیش آمد، از اهم مطالبی بود که در این برنامه به آن اشاره شد.

در پایان مراسم ضمن قرائت اشعار حماسی، کارکنان شعار های استکبار ستیزی سرداده و اقدام به آتش زدن پرچم آمریکا به عنوان نماد نظام سلطه جهانی کردند.

همچنین طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در اجتماع بزرگ استکبار ستیزی در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام حضور بهم رساندند.