ششمین نمایشگاه کتاب دین در شهر مقدس قم برپا می‌شود

نمایشگاه دین

ششمین نمایشگاه کتاب دین از 26 بهمن تا اول اسفند در محل دائمی نمایشگاه‌های استان قم برپا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، ششمین نمایشگاه کتاب دین در شهر مقدس قم از۲۶ بهمن تا اول اسفند در محل دائمی نمایشگاه‌های استان قم واقع در خیابان خاکفرج برگزار می‌شود.

از مزایای این نمایشگاه می توان به مواردی همچون «خرید کتاب‌های عمومی و تخصصی در موضوعات دینی»، «حضور ناشران استان قم و سایر استان‌ها»، «بن خرید کتاب با تخفیف ۲۰ درصد نمایشگاه و ۲۰ درصد ناشران»، «بن خرید کتاب ویژه اساتید و پژوهشگران»، «بن خرید کتاب ویژه کتابخانه‌ها»، «فرصت استثنایی برای خرید آسان کتاب» اشاره کرد.

در این نمایشگاه همچنین بن کتاب برای همه بازدیدکنندگان به ارزش ۵ میلیون ریال، طلاب و دانشجویان به ارزش ۷ میلیون ریال و کتابخانه‌ها به ارزش ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون ریال اختصاص پیدا کرده است.

ششمین نمایشگاه کتاب دین در ساعات ۱۰ تا ۱۳ و ۱۶ تا ۲۱ پذیرای علاقه‌مندان و بازدیدکنندگان خواهد بود.

این نمایشگاه با همکاری جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خانه کتاب و ادبیات ایران، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برادران، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم، اتحادیه ناشران استان قم، مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور و ... برپا می‌شود.