اعلام نتایج قرعه‌کشی وام طلاب جامعه‌الزهرا(س)/اعطای وام قرض الحسنه به 362 بانوی طلبه

وام قرض الحسنه

خانم احسانی با اشاره به اعلام نتایج قرعه‌کشی وام طلاب جامعه‌الزهرا(س)، گفت: 961 طلبه جامعه الزهرا علیهاالسلام متقاضی وام قرض‌الحسنه بودند که به قید قرعه، 362 نفر طبق شرایط اعلامی مرکز خدمات جهت دریافت وام ۸ میلیون تومانی، انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی، خانم زهرا احسانی در گفتگو با واحد خبر ضمن قدردانی از پیگیری‌ها و حمایت‌های معاونت محترم اداری مالی در خصوص اخذ اعتبار ویژه طلاب از مدیر صندوق شجره طیبه مرکز خدمات، عنوان کرد: نتایج قرعه کشی وام قرض‌الحسنه طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام مشخص شد.

رئیس اداره رفاه و سلامت جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: 961 طلبه جامعه الزهرا علیهاالسلام متقاضی وام قرض‌الحسنه بودند که به قید قرعه، جهت دریافت وام ۸ میلیون تومانی، 362 نفر طبق شرایط اعلامی مرکز خدمات انتخاب شده اند.

احسانی با بیان اینکه به منتخبان قرعه کشی، پیامک ارسال شده است، تصریح کرد: برندگان دریافت وام 8 میلیون تومانی از سوی اداره رفاه در سامانه صدف به مرکز خدمات حوزه‌های علمیه معرفی می‌شوند.