پیش‌دفاع از رساله علمی «بررسی تطبیقی سنتهای حاکم بر جوامع از منظر قرآن با حوادث تاریخی بعثت تا قبل از قیام عاشورا»

پيش‌دفاع سطح4ااطلاعیه باموضوع لیلا همایون فر چهار شنبه 23آذر ساعت9.310

جلسه پیش دفاع از رساله علمی سطح چهار با موضوع «بررسی تطبیقی سنتهای حاکم بر جوامع از منظر قرآن با حوادث تاریخی بعثت تا قبل از قیام عاشورا» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه پیش دفاع از رساله علمی سطح چهار رشته تاریخ و سیره اهل بیت علیهم‌السلام با موضوع «بررسی تطبیقی سنتهای حاکم بر جوامع از منظر قرآن با حوادث تاریخی بعثت تا قبل از قیام عاشورا» با ارائه خانم لیلا همایون فر برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین عبدالمحمدی، استاد راهنما و حجت‌الاسلام والمسلمین نصراله آقاخانی، استاد مشاور این رساله علمی هستند، همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین جواد سلیمانی و سرکار خانم ناهید طیبی، داوری این رساله علمی را به عهده دارند.

این جلسه دفاعیه، روز چهارشنبه 23 آذر، ساعت 10:30 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.