اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

سومین دوره تربیت مبلغ برای افراد دارای آسیب شنوایی ویژه طلاب و مبلغان خوابگاهی

صداي قلب روشن- ويژه كانون است

سومین دوره تربیت مبلغ برای افراد دارای آسیب شنوایی با عنوان «صدای قلب‌های روشن» ویژه طلاب و مبلغان خوابگاهی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم معصومه بهرامی در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به اینکه نخستین دوره تربیت مبلغ برای افراد دارای آسیب شنوایی از سال 1399 در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد، عنوان کرد: سومین دوره تربیت مبلغ برای افراد دارای آسیب شنوایی به صورت حضوری برگزار می‌شود.

مدیر کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: این دوره ویژه طلاب و مبلغان خوابگاهی است و در پایان به افرادی که این دوره را با موفقیت به پایان برسانند، گواهی شرکت در دوره اعطا می‌شود.

بهرامی بیان داشت: بانوان طلبه سطح 2 جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها دارای حداقل 2 سال سابقه تبلیغی موفق که به اختصاص وقت كافي تعهد داشته باشند، می‌توانند در این دوره شرکت کنند.

مدیر کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها یادآور شد: علاقه‌مندان جهت ثبت نام در این دوره به سامانه شمیم به نشانی https://shamim.jz.ac.ir مراجعه کنند.