رونمایی از سامانه منتظر ویژه طلاب مجازی و غیرحضوری

سامانه منتظر

بانک جامع اطلاعات طلاب مجازی و غیرحضوری با عنوان «سامانه منتظر» با همکاری دفتر فناوری اطلاعات جامعه الزهرا علیهاالسلام راه اندازی و رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، بانک جامع اطلاعات طلاب مجازی و غیرحضوری با عنوان «سامانه منتظر» به همت مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری و با همکاری دفتر فناوری اطلاعات جامعه الزهرا علیهاالسلام همزمان با ایام پرخیر و برکت میلاد با سعادت نبی مکرم اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم و امام جعفر صادق علیه‌السلام رونمایی شد.

با توجه به ظرفیت ارزشمند کشوری طلاب مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام، هدف از راه‌اندازی این سامانه، دستیابی به اطلاعات طلاب این مرکز در زمینه‌های علمی، پژوهشی، تبلیغی و شناسایی توانمندی و استعدادهای آنها در جهت بهره‌مندی در رفع نیازهای جامعه بانوان و همچنین برنامه‌ریزی‌های خرد و کلان برای این دانش‌پژوهان است.

بر اساس این گزارش، طلاب مجازی و غیرحضوری می‌توانند تا پایان آبان با مراجعه به سامانه منتظر به آدرس https://montazer.jz.ac.ir   فرم های اطلاعاتی خود را تکمیل کنند.