همایش بین المللی خانواده مقاوم؛ چالش های اخلاقی در جهان متحول برگزار می شود

۳-6

همایش بین المللی خانواده مقاوم؛ چالش های اخلاقی در جهان متحول 30 و 31 اردیبهشت در تهران و قم برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، پژوهشکده زن و خانواده هدف از برگزاری همایش بین المللی خانواده مقاوم؛ چالش های اخلاقی در جهان متحول را پیگیری این موضوع عنوان کرده است که در عصر شیوع فردگرایی و نسبی گرایی، خانواده و دیگر نهادها چگونه می توانند از ارزش های خانوادگی و اخلاقی حراست کنند تا نسلی مقاوم و پویا پرورش یابد.

در این رویداد علمی اندیشمندان در 14 پنل تخصصی به بررسی موضوع می پردازند، همچنین از بیش از 15 اثر، مشتمل بر آثار همایش مانند مجموعه چکیده ها، مقالات، مصاحبه ها، گزارش علمی نشست ها، ترجمه آثار ارزشمند و شماری از آثار پژوهشکده زن و خانواده رونمایی می شود.

این همایش روز 30 اردیبهشت از ساعت 8 تا 16 در سالن همایش های کتابخانه ملی تهران و روز 31 اردیبهشت از ساعت 8 تا 14:30 در سالن اجتماعات مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در قم برگزار می شود.