مراسم نکوداشت مبلغ جهادگر حجت‌الاسلام والمسلمین نصیری و همسر گرامی ایشان

مراسم نکوداشت حجت الاسلام نصیری و همسرش

مراسم نکوداشت مبلغ جهادگر حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی نصیری و همسر گرامی ایشان مرحومه موسوی نژاد از طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، مراسم نکوداشت مبلغ جهادگر حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی نصیری و همسر گرامی ایشان مرحومه الهه سادات موسوی نژاد که از طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بود، به همت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می‌شود.

این مراسم روز پنجشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۱ ساعت ۱۰ تا ۱۳ در سالن شیخ طوسی ساختمان ستاد دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‌شود.

محورهای اصلی این مراسم، بررسی ابعاد فعالیت‌های جهادی - تبلیغی حجت‌الاسلام والمسلمین نصیری، تجلیل از خانواده مرحومین و خاطره‌گویی برخی از دوستان مرحوم نصیری است.

حجت‌الاسلام والمسلمین نصیری و همسرش خانم موسوی نژاد از طلاب جهادی بودند که شب اول محرم سال جاری در حادثه سیل جنوب کشور در مسیر سفر تبلیغی، آسمانی شدند.

آخرین کار تبلیغی این زوج طلبه دهه هفتادی در روستای همت آباد از توابع شهر رفسنجان بود که به فعالیت‌های تبلیغی از جمله راه اندازی هیئت در بیت الحسین و برگزاری کلاس‌های زبان و نقاشی ویژه کودکان این روستا پرداختند.