تشرف کاروان راهیان نور جامعه‌الزهرا(س) به زیارتگاه شهدای اروند

کاروان راهیان نور جامعه 3

کاروان زیارتی راهیان نور جامعه‌الزهرا(س) با حضور در زیارتگاه شهدای والفجر هشت اروندکنار به مقام شامخ شهدای والامقام ادای احترام کردند.

به گزارش روابط عمومی، کاروان زیارتی راهیان نور جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها روز گذشته (سه شنبه، 17 اسفند) به زیارتگاه شهدای والفجر 8 اروندکنار و همچنین شهدای کربلای ۴ مشرف شدند.

اعضای کاروان راهیان نور جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها پس از زیارت شهدای والامقام، دل‌های خود را به شهداي غواص خرمشهر در یادمان علقمه در نقطه صفر مرزی با كشور عراق سپردند.

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی در کنار نهر خین به روایتگری و لزوم ادامه راه شهدا در جهاد تبیین پرداخت.

کاروان زیارتی راهیان نور جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها غروب روز دوم این سفر معنوی با اقامه نماز مغرب و عشا در شلمچه، پیشانی بر تربت پاک این سرزمین گذاشتند و زیارت عاشورا را در کربلای ایران قرائت کردند و شب در پادگان شهید باکری اسکان یافتند.