فراخوان عضویت در انجمن هنر جامعه الزهرا اعلام شد

فراخوان انجمن هنر

علاقه مندان به عضویت در انجمن هنر جامعه الزهرا علیهاالسلام میتوانند برای ثبت نام به سامانه تبلیغ نوین مراجعه کنند.

به گزارش روابط عمومی، خانم حکمت نیا در گفتگو با واحد خبر با اشاره به اینکه هنر یکی از ابزار مهم برای انتقال مفاهیم دینی به مخاطبین است، گفت: انجمن هنر (طراوت) طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام طبق ساختار مصوب در واحدهای هنرهای تجسمی ، هنرهای ترسیمی ، هنرهای نمایشی ، شعر و ادبیات فراخوان عضویت انجمن را اعلام کرد.

وی اهداف تشکیل انجمن طراوت را گسترش، پيشبرد و ارتقاي علمي ـ هنری طلاب، توسعه كمي و كيفي طلاب هنرمند، بهبود بخشيدن به امور آموزشي و پژوهشي در زمينه‌هاي مربوط به هنرهاي اسلامي، تربيت طلاب هنرمند جهت فعالیت در پايگاه هنرى جامعه الزهرا علیهاالسلام عنوان کرد.

رئیس اداره تبلیغ در رسانه‌ها و فضای مجازی جامعه الزهرا علیهاالسلام بیان داشت: علاقه مندان جهت ثبت نام و عضویت در انجمن هنر با مراجعه به سامانه تبلیغ نوین و فضای مجازی به نشانی http://novin.jz.ac.ir (قسمت تشکل ها) مراجعه کنند.

حکمت نیا یادآور شد: شرکت‌کنندگان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شناسه کاربری  @seyedhadisekhamesi در پیام رسان ایتا مکاتبه کنند.