برگزاری کارگاه تولید محتوا در نخستین روز رویداد طنین

تقی زاده رویداد طنین

کارگاه تولید محتوا با حضور استاد تقی خانی در نخستین روز رویداد طنین ویژه طلاب بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه تولید محتوا در نخستین روز رویداد طنین با حضور 30 طلبه بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سالن جلسات آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام برگزار شد.

در این کارگاه، جناب آقای احمد تقی خانی، مدرس دوره های نگارش و ویراش به معرفی انواع متون ادبی پرداخت و دسته بندی های مختلف متن را تشریح کرد.

دبیر کتاب مؤسسه پژوهشی و آموزشی امام خمینی(ره) در این کارگاه به تجزیه و ترکیب را در موضوع و موضوع یابی اشاره کرد و در ادامه ایده پردازی و تولید ایده را توضیح داد.

تقی خانی با اشاره به اینکه روش‌های زیادی برای پرورش ایده وجود دارد، گفت: هشت روش که برای پرورش ایده وجود دارد، شامل تعریف ایده و موضوع، توصیف و باز کردن، استدلال، مقایسه، استشهاد، تقسیم بندی و دسته بندی، مکالمه و مناظره و همچنین بررسی علل و نتایج می‌شود.