برگزاری یازدهمین مرحله طرح مطالعاتی حدیث خوانی اصول کافی

اصول کافی 11

یازدهمین مرحله طرح مطالعاتی حدیث خوانی اصول کافی از سوی اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم آمنه عباسعلی زاده در گفتگو با واحد خبر، اظهار داشت: یازدهمین مرحله طرح مطالعاتی حدیث‌خوانی کتاب شریف اصول کافی به همت اداره قرآن و حدیث معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

رئیس اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها عنوان کرد: این مرحله از جلد اول اصول کافی،کتاب الحجه، باب «أَنَّ الْأَئِمَّةَ علیهم السلام وَرَثَةُ الْعِلْمِ يَرِثُ بَعْضُهُمْ بَعْضاً الْعِلْم»، تا باب «فِيهِ نُكَتٌ وَ نُتَفٌ مِنَ التَّنْزِيلِ فِي الْوَلَايَة»  اختصاص دارد.

عباسعلی زاده افزود: بانوان طلبه می‌توانند فایل سؤالات هر مرحله را از سایت و کانال های جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها دریافت و پاسخنامه‌های خود را  به پست الکترونیک ذکر شده در دفترچه ارسال کنند.

وی گفت: امکان پیوستن بانوانی که موفق به شرکت در مراحل قبلی این مسابقات نشده اند، با  ارائه پاسخنامه مراحل قبل فراهم شده است.

رئیس اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اضافه کرد: طلاب می‌توانند با پیوستن به کانال این طرح در پیام‌رسان ایتا به نشانی https://eitaa.com/jz_osulekafi دفترچه سؤالات و محتوای مراحل قبل را دریافت کنند.

عباسعلی زاده مهلت تحویل پاسخنامه مرحله یازدهم را تا 20 اسفند  اعلام کرد و یادآور شد: شرکت‌کنندگانی که از مراحل  قبل جا مانده‌اند، می‌توانند پاسخنامه‌های خود را تا تاریخ مذکور تحویل دهند و جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۳۲۱۱۲۴۳۶ تماس بگیرند.

جهت دریافت دفترچه مرحله اول این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله دوم این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله سوم این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله چهارم این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله پنجم این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله ششم این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله هفتم این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله هشتم این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت سوالات مرحله نهم این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت سوالات مرحله دهم این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت سوالات مرحله یازدهم این لینک را فعال کنید.