در جامعه الزهرا؛

جشن بزرگ «شمس الشموس» ویژه بانوان استان قم برگزار می شود

جشن بزرگ شمس الشموس

جشن بزرگ «شمس الشموس» ویژه بانوان استان قم در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده ربابه داوودالموسوی در گفتگو با واحد خبر، از برگزاری مراسم جشن «شمس الشموس»  در دهه کرامت، ویژه میلاد باسعادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام رضا سلام‌الله‌علیه خبر داد.

مدیرکل امور فرهنگی گفت: این برنامه ویژه بانوان استان قم ساعت 17 روز شنبه 21 خردادماه 1401 مصادف با روز میلاد حضرت امام رضا سلام‌الله‌علیه در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله علیها برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: سرکار خانم دریاباری از اساتید مجرب حوزه و دانشگاه سخنران این برنامه است. مولودی‌خوانی توسط خانم‌ها کاشف و صدر، طنزخوانی، مسابقه، استندآپ کمدی و همخوانی سرود زیبای «برکت ایران»  از دیگر برنامه‌های این جشن بزرگ است.