میزبانی جامعه الزهرا از کاروان «زیرسایه خورشید» در جشن میلاد «بهشت جانان»

مراسم ولادت امام رضا علیه السلام 8

جامعه الزهرا علیهاالسلام میزبان کاروان «زیرسایه خورشید» در جشن میلاد «بهشت جانان» است.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده ربابه داود الموسوی در گفتگو با واحد خبر گفت: جامعه الزهرا سلام الله علیها میزبان خدام آستان قدس رضوی در قالب کاروان «زیر سایه خورشید» در جشن میلاد «بهشت جانان» ویژه میلاد باسعادت علی بن موسی الرضا علیه السلام است.

وی ادامه داد: سفیران حرم امام رضا علیه السلام که پرچم مقدس و متبرک این آستان قدسی را به همراه دارند در ابتدای ورود خود به جامعه الزهرا علیهاالسلام مسیر درب ورودی تا تالار بیداری اسلامی را طی کرده و فضا را به عطر حرم رضوی عطرآگین نموده و صلوات خاصه امام رضا سلام الله علیه را زمزمه خواهند کرد.

مدیرکل امور فرهنگی  مدیحه ‌سرایی و بیان کرامات زندگی هشتمین نور آسمان امامت و ولایت توسط خدام حرم رضوی و خطبه خوانی را از دیگر برنامه های این کاروان عنوان کرد.

وی خاطرنشان کرد: این مراسم روز پنج شنبه 19 خرداد ماه 1401،  ساعت 8 تا 9 با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین شیرازی و با حضور اساتید، طلاب، و کارمندان جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار می شود.