رویداد طنین با حضور طلاب بین الملل جامعه‌الزهرا(س) آغاز به کار کرد

رویداد طنین 1

رویداد طنین با حضور بیش از 30 طلبه بین الملل جامعه‌الزهرا(س) از 10 کشور جهان آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی، رویداد طنین اولین رویداد جوانان و پیشرفت از سلسله رویدادهای جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ویژه طلاب بین الملل آغاز به کار کرد.

در این رویداد که با موضوع اختصاصی «جهاد تبیین» برنامه ریزی شده است، بیش از 30 طلبه بین الملل از 10 کشور جهان حضور دارند.

در این رویداد دو روزه که با همکاری مرکز بانوان پیشران در حال برگزاری است، اساتید حوزه و دانشگاه به تبیین موضوعاتی چون تبیین رسانه پیشرفت، سواد رسانه، اصول ایده‌پردازی، انگیزه‌یابی و معارفه مخاطبان، کارگاه تولید محتوا، شبکه‌سازی، تفکر انتقادی، تکلیف شبانه (مجازی)، مخاطب‌شناسی و نقش آن در جهاد تبیین، اهمیت کار رسانه و غیره می‌پردازند.

این رویداد در راستای کنشگری طلاب در عرصه جهاد تبیین و با محوریت شبکه سازی صورت می‌گیرد.